Κανό ποταμού Πεζοπορία Μπουρανί Δράση την Καθαρά Δευτέρα 2010

ΔΡΑΣΗ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ


13,14 και 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ 2010.
ΙΔΑΝΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ !!!
Ευκαιρία για λίγο ξεφάντωμα και διασκέδαση. Αλλά και λίγη δράση μέσα στην όμορφη μελαγχολία του χειμώνα δεν θα ήταν και άσχημη για εσάς που το ζητάει η ψυχή σας!
Εσείς λοιπόν που το ζητάει η ψυχή σας και που αγαπάτε τη δράση στη φύση, ξέρετε καλά ότι μετά απο μια όμορφη δραστηριότητα απολαμβάνετε το φαγήτο και το πιοτό πολύ μα πάρα πολύ καλύτερα. Ιδιαίτερα όταν όλα αυτά συνδυζονται με μία όμορφη και ζεστή διαμονή και περιοχή...όπως η δική μας!
Τι προτείνουμε;  
Την πρώτη ημέρα (Σάββατο 13 Φεβρουαρίου) 
Μια απολαυστική διάσχιση με κανό ποταμού στο Δέλτα του Πηνειού με έξοδο στη θάλασσα του Αιγαίου. Θα παρατηρήσουμε πουλιά (είναι και ο πρώτος μήνας μεταναστεύσεων), σε αυτόν τον πολύ σημαντικό υγροβιότοπο της Ελλάδας και θα κλείσουμε με ένα όμορφο πικ νικ (απογευματινό γεύμα) σε μια απο τις αμμουδιές των εκβολών.




Την δεύτερη ημέρα, (Κυριακή 14 Φεβρουαρίου) για την εποχή και τον καιρό γενικότερα, μία χαλαρή πεζοπορική διάσχιση της κοιλάδας των Τεμπών από ψηλά θα ήταν ότι καλύτερο. Ένα υπέροχο μονοπάτι σκαρφαλωμένο ψηλά, πάνω από τα επιβλητικά βράχια τών Τεμπών, με μοναδική θέα κάτω στο ποτάμι και τόν Κίσσαβο απέναντι, έλλειψη έντονου ανήφορου ή κατήφορου, σημαντικό ιστορικό και γεωλογικό ενδιαφέρον και απερίγραπτη φυσική ομορφιά, συνθέτουν μία αξέχαστη εμπειρία για όλους μικρούς και μεγάλους!

Σημειώστε οτι το θέμα των κατολισθήσεων στα Τέμπη δεν θα πρέπει να σας απασχολήσει διότι η διαδρομή μας εξελίσσεται πολύ ψηλά, στην απέναντι πλευρά της κοιλάδας, αρκετά μακριά και ανατολικότερα. Θα είστε απο τους λίγους που θα δείτε ζωντανά τις κατολισθήσεις (θα έχουμε και κιάλια μαζί μας)!Wink






Την τρίτη ημέρα (Καθαρά Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου), ημέρα χαλαρή, ευκαιρία για ξεκούραση και επίσκεψη στον Τύρναβο... γνωστό για το τσίπουρο, το κρασί του και λόγω της ημέρας το περίφημο Μπουρανί του.

  Για την διαμονή σας στην περιοχή μας δείτε :http://www.olympostrek.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=199&Itemid=183&lang=el η ελάτε σε επαφή μαζί μας για το θέμα των κρατήσεών σας. Θα χαρούμε να προτείνουμε και να βοηθήσουμε. σε σχέση με το είδος της διαμονής που θα θέλατε. (Για το θέμα της διαμονής σας καλό θα ήταν να επιληφθείτε το δυνατόν συντομότερα).

 Τιμή και για τις δύο δραστηριότητες σαν προσφορά 70,00€ / άτομο (από 80,00€ / άτομο της επίσημης τιμής και των δυο δρασηριοτήτων). Για παιδιά κάτω των 14 ετών, έκπτωση 10% επί της τιμής.

Για το πως έρχεστε στην περιοχή της διαμονής σας και των δραστηριοτήτων θα σας βοηθήσει πολύ το google map που έχουμε στο site.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου